Frihet med husbil i sommar - boka i Luleå

De flesta av våra sommarveckor fullbokas redan i jan-feb. Kontakta oss gärna för att se om vi har en tillgänglig husbil till er.

Upphämtning och återlämning sker på fredagar och lördagar.

SkandiTrip har det kompletta erbjudandet för en skön och säker husbilssemester i Norden 2024. Husbilarna är premium med hösta standard, fullt utrustade för din bekvämlighet så att du kan njuta av resan och boendet.

Priserna är 1545 kr/dag under lågsäsong och 1684 - 2991 kr kr/dag under högsäsong.

Boka husbil eller skicka intresseanmälan

Välj datum, fredag - fredag eller lördag - lördag för att se tillgängliga husbilar.

 

OBS: för att konfirmera din bokning idag, behöver du lägga in ditt bank- eller kreditkort genom att i slutet av processen klicka på den blå rutan ”Lägg till nytt kort”. Vi kommer sedan att debitera ditt kort. Du kan också välja att konfirmera senare genom att då lägga in ditt bank- eller kreditkort på vår hemsida via meny-knappen MIN BOKNING . Vill du se hur boknings- och betalningsprocessen går till? Klicka här för att se detaljerna (öppnas i ny flik).

Som kund är du trygg och säker vid bokning hos SkandiTrip. SkandiTrip Premium Rental Motorhomes använder Stripe som betallösning över Internet. Stripe är s k "PCI DSS - Level 1 Service Provider certified" vilket innebär den högsta säkerheten vid bank- och kreditkortstransaktioner. SkandiTrip ser inte och sparar inte din personliga kreditkortsdata, det är Stripe som tillåter att SkandiTrip kan debitera ditt kreditkort.

Kundreferenser


Lennart och Anki, juni

Fler kundreferenser »


Har du frågor?

Vänligen kontakta oss direkt via telefon, epost eller kontaktformuläret.

Kontorstelefon:
036-440 22 50

Email:
info@skanditrip.se

Mobil Eva Oscarsson:
+46 (0)10-2064350

Mobil Roger Oscarsson:
+46 (0)10-2064360

Kontakta oss! Vi finns på plats för att svara på dina frågor.