Lediga tjänster - Stationspersonal Luleå

SkandiTrip i Luleå behöver driftig stationspersonal som utför arbetet med att förbereda husbilar inför uthyrning. Uthyrning sker på fredagar och lördagar, utöver dessa dagar görs förberedelser enligt stationschefens planering. Det finns många olika arbetsmoment och du får gå en inledande utbildning.

Om dig

Vi söker dig som går i eller nyligen har avslutat gymnasiet och som gillar att arbetspasset ska vara fyllt av uppgifter. Det är många moment och sysslor som ska utföras i snabb takt samtidigt som du måste vara noggrann så att resultatet blir tipp-topp. Våra kunder förväntar sig premium i alla avseenden. Du behöver vara nyfiken att lära dig nya saker snabbt samtidigt som du har självförtroende att fråga kollegor om saker som är oklara. Uppdraget är deltid och antalet timmar beror av bokningskalendern.

Utmaningen

Du kommer att jobba i ett företag som drivs av internationellt erfarna, högpresterande entreprenörer där kunden alltid ska ges högsta service och premiumkänsla. Uthyrningsstationen leds av unga stationschefer som utbildar och guidar dig till att göra ett bra jobb. Du jobbar i grupp med andra ungdomar och använder digitala verktyg (mobil). Prestationstänket hos SkandiTrip kommer du att ha nytta av i hela din framtida karriär.

Kort om arbetet

Stationspersonalen är vid varje arbetspass ansvarig för några väldefinierade arbetsmoment vid uthyrningsstationen. Till hjälp i arbetet har du unga kollegor med liknande uppgifter vilka alla lyder under stationschefen.

Arbetstiden varierar med kundbokningar vilket i år är mellan 4 - 30 tim per vecka.

Bland arbetsuppgifterna kan nämnas:
- förbereda stationen vid arbetspass-start och ordna upp efter arbetspasset
- genomföra städning, tvätt och utföra funktionskontroller av husbilar enligt checklistor
- vidta eventuella åtgärder, lagningar, eventuella kompletteringsköp av utrustning
- organisera enklare insatser som behöver externt stöd, såsom enklare motorfel etc.
- ta emot inkommande husbilar från hyreskunder och lämna ut husbilar till nya kunder (blir aktuellt om du har erfarenhet med kunder)

SkandiTrip Luleå organisation

- VD
- Stationschef
- Stationspersonal
- Mekaniker

Kontakt

Telefon: +46-(0)730303030
E-Mail: contact@skanditrip.se


Om SkandiTrip

SkandiTrip Premium Rental Motorhomes Luleå AB (SkandiTrip) ingår i en företagsgrupp inom Daylight husbilar med säte i Jönköping och kontor i Göteborg. Vi är ett familjeföretag med 30 års erfarenhet av uthyrning av husbilar och är Sveriges största uthyrare av husbilar. SkandiTrips verksamhet innebär uthyrning av husbilar till kunder, främst internationella, under den varma delen av året. Huvudsakligen är uthyrningsverksamheten aktiv från 15 maj till 15 oktober, med högsäsong från mitten av juni till slutet av augusti. Under resten av året sker ingen uthyrning. Då arbetar SkandiTrip med bokning och förberedelser inför nästa år.


Har du frågor?

Kontakta oss gärna.

Telefon kontor:
+46-(0)36-440 22 50

Email:
contact@skanditrip.se

Roger Oscarsson:
+46 (0)10-2064350

Torbjörn Wallin:
+46 (0)730-303030

Huvudkontor

SkandiTrip Premium Rental Motorhomes AB
Ådalsvägen 14
561 30 Huskvarna