Njut av husbilssemester i sommar

motorhome category small

Husbil Compact Plus/Family Compact Plus


Idealisk för par eller liten familj

SkandiTrip Compact Plus husbil och SkandiTrip Family Compact Plus husbil har bra utrymme för ett par eller en familj med små barn.

Halvintegrerad husbil för 2 (+1) eller 2 (+2) personer.

Det finns 2 enkelsängar där bak och beroende på modell, antingen en sittgrupp som på natten möbleras om till en extrasäng eller en nedfällbar säng från taket. Husbilen är väl rymlig för ett par och enkel att köra.

motorhome category medium

Husbil Family


Perfekt för den mindre familjen

SkandiTrip husbil Family Compact Plus har bra utrymme för ett par eller en familj med små barn.

Alkovhusbil, rymlig för 4-6 personer.

Alkovhusbil med dubbelbädd för 2 personer i alkoven ovanför förarhytten. Bak i husbilen finns 2 enkelsängar. Sittgruppen med soffor och bord mitt i husbilen kan möbleras om till säng för 2 personer på natten.

motorhome category large

Husbil Family Plus/Family Luxury


Perfekt för två par eller den större familjen

Stor alkovhusbil, rymlig för 5-6 personer.

Stor alkovhusbil med dubbelbädd för 2 personer i alkoven ovanför förarhytten. Bak i husbilen finns antingen 2 enkelsängar eller en dubbelsäng beroende på modell. Sittgruppen med soffor och bord mitt i husbilen kan möbleras om till säng för 2 personer på natten. Bagageutrymmet är extrastort.

Nöjda kunder


Se videos med husbilskunder

Se trevliga filmer med våra kunder

SkandiTrip - hyr en bekväm, förstklassig husbil

Upplev friheten med husbilsemester i Sverige. Kanske erbjuder SkandiTrip det enda semesteralternativet för att känna friheten i naturen.

Besök dina favoritplatser eller leta oupptäckta delar av vårt fantastiska Sverige. Hos SkandiTrip kan du hyra en husbil och få tillgång till service dygnet runt var du än befinner dig i landet. Du får en husbil med en standard som kan liknas med ett femstjärnigt hotell. SkandiTrips husbilar är fullt utrustade med Ready-to-Go Plus premiumpaket. Vad som än händer, vilken tidpunkt som helst på dygnet finns SkandiTrips servicepersonal för att hjälpa dig.

Garanterat fina husbilar

Du väljer SkandiTrip för bästa service och full komfort. Husbilarna är helt nya eller väldigt lite använda under max 2 år. Du känner det när du kliver in i ditt nya semesterhem och när du njuter av körningen.

Enkel bokning

Du bokar direkt online via menyns länk Boka husbil. I bokningsprocessen väljer du husbilsmodell och de tillval du önskar. Det finns två val I det sista steget; Genomför bokning (och ange ditt kreditkort) eller Skicka bokningsförfrågan.


Hyr en husbil i Stockholm eller Göteborg

Inspireras av vad husbilssemestern kan ge dig. Klicka på pilarna för att se bilderna i bildspelet nedan.

Välj bland SkandiTrips husbilar, tillvalspaket och se bilder på husbilarna »

Husbilsmodeller och pris

Hyr en SkandiTrip för att välja bästa service och full komfort.

Välj husbilsmodell med alkov eller utan. Läs information, se bilder på modellerna och klicka in för att få en 3D-upplevelse inne i husbilen här.

Priset lika för alla husbilsmodeller (ungefär)

Se till att välja en husbilsmodell som passar ert sällskap. Priset skiljer inte mycket mellan husbilmodellerna. Här intill ser du några prisexempel.

Låga priser i maj-juni och augusti-september

Har du möjlighet att turista i maj-juni eller i slutet augusti och september får du husbilssemestern till lågt pris.

Fullt utrustade för er bekvämlighet

När du hyr hos SkandiTrip får du en husbil som är fullt utrustad genom att välja SkandiTrip Ready-to-Go Plus premiumpaket. Förutom praktisk och nödvändig utrustning som köksutrustning, gasoltub, elektriska campingkablar, campingbord och stolar följer även helförsäkring utan självrisk och avbokningsskydd.Prisexempel juni

Hyr en husbil hos SkandiTrip, se prisexempel

Prisexempel juli

Hyr en husbil hos SkandiTrip, se prisexempel