hyr husbil Sverige

Premium husbilar


SkandiTrips husbilar har hög standard och är helt eller nästan helt nya för året (max 2 tidigare säsonger).

Välj en husbil som passar era önskemål för semestern.

Liten husbil
Idealisk för ett par eller två vänner

Alkovhusbil
Perfekt designad för hela familjen

Stor alkovhusbil
Extra rymlig husbil för den stora familjenNatursköna Stockholm


Välkommen till Stockholm - världens vackraste huvudstad. Planera någon dag i och runtom Stockholm för att turista i Stockholm och lära känna smultronställen i i regionen.

Stockholm erbjuder många olika aktiviteter, allt från historia och kultur till härliga naturupplevelser strax utanför huvudstaden. Campa runt Mälaren eller ute i skärgården samtidigt som ni hittar riktigt fina restauranger och herrgårdar med fantastiska matupplevelser och vackra vyer.

Sightseeingtips i Stockholm (engelska) »Hyr husbil i Stockholm


Uthyrningsstationen ligger nordost om Stockholm i Österåker, både nära till Stockholm och till Arlanda. Ni får en bra start på husbilsturen i ett landskap med golfbanor, hästar och små skärgårdsbåtar. Några minuters promenad från stationen ligger en av Roslagsbanans stationer, så det är lätt att ta sig hit.

Adress, Stockholm:
Torsvägen 11, Åkersberga
Rallarvägen 41, Åkersberga
(olika adress, datumberoende)

Tel:
Torbjörn Wallin: +46 730 30 30 30
Stationschef: +46 (0)73-615 71 91

Nöjda kunder


Se videos med våra husbilskunder

Se de här trevliga videorna med personer som hyrt husbil hos SkandiTrip.

Husbilsupplevelse i premiumklass med SkandiTrip Stockholm

Att hyra husbil hos SkandiTrip är enkelt. Du garanteras en premiumupplevelse. Husbilarna är helt nya eller har gått max två tidigare säsonger. Du kommer att känna det när du kliver in i husbilen.

En semester med husbilsupplevelse i premiumklass innebär att det mesta kring husbilen är omhändertaget så att er familj eller resgrupp får en bekymmerslös campingtur i Sverige. SkandiTrip erbjuder inte bara det grundläggande utan ger er komfort genom heltäckande tjänster (t ex 24/7 telefonsupport) och komplett fint set för köket, campingmöbler och utrustning som är praktisk vid camping i Norden.

Välj en husbil som passar er. Ni kan välja en halvintegrerad husbil med en stor längsgående dubbelsäng som har en nedfällbar säng för två personer. För en familj eller grupp med minst fyra personer är en alkovhusbil med fyra bekväma sängplatser och ett stort trevligt matbord med kök att rekommendera.

Priserna beror lite av husbilsmodell och mer på vilken period av året ni hyr. Det är rejält lägre priser under vår och höst. Det går även bra att hyra husbil i Göteborg.

Olika priser beroende på säsong

Lågsäsong: 1615 - 2603 kr/dag
Högsäsong: 1684 - 2991 kr/dag


Husbilsbilder - information och inspiration


 

SkandiTrip premium husbilsuthyrning

Husbilar för Skandinavien
Designade för att resa på husbilssemester i Norden

24/7 support
24/7 telefonsupport under hyresperioden

Bekvämlighet
Utvalt bekvämligt Premium-Ready-to-Go paketer med allt ni behöver, t ex:
- köksutrusning
- sängkläder och lakan
- barnstolar
- grill
- nivåblockGenomgång
Noggrann utbildning av husbilens funktioner för en trygg och säker husbilssemester, t ex: personlig genomgång (30-60 minuter) vid upphämtning och en husbil i invändigt och utvändigt toppskick.


Försäkring
Valbar helförsäkring utan självrisk vid skada.

Säkerhet och teknikpaket
Unikt säkerhets- och teknikpaket, t ex.:
- Gas och brandlarm
- Brandsläckare
- Extra gasolflaskor
- Elkablar och adaptrar
- GPS
- Obegränsat mobilt 4G Internet med wifi router
- Inverterare 12 V till 230 V

 

Husbilssemester i Sverige

Upplev vårt fantastiska Sverige genom att hyra en husbil som du och familjen eller vänner reser runt med. Du får chansen att nå platser med spännande historia, fantastisk natur och trevliga människor. Under husbilssemestern i Sverige eller våra skandinaviska grannländer campar du alltid nära en fin utsiktsplats och en fin strand med bad.

SkandiTrips personal har besökt många fina ställen under åren. Fråga gärna om tips till resmål och bra ställplatser för husbilen.

Bli inspirerad genom att läsa vår husbilsblogg (engelska) »

Paket och utrustning vid husbilshyra

SkandiTrip erbjuder 24/7-telefonsupport under hyresperioden. Husbilarna är fyllda med rätt och relevant utrustning i kök, sovplatser och garageutrymme när ni väljer vårt tilläggspaket. Invändigt är husbilarna noggrant städade och i toppenskick. Vår försäkring ger er en trygg semester och vi hjälper er snabbt om något skulle hända.

När ni hämtar husbilen ger vår erfarna personal er en utförlig genomgång av husbilens alla funktioner.

Tjänster och utrustningspaket när ni hyr husbil »

Camping i Sverige

Välkommen att hyra husbil vid vår station i Stockholm och Göteborg. Det kan vara praktiskt att spendera den första eller sista natten av hyresperioden i närheten av SkandiTrips uthyrningsstation. Det ger möjlighet till turistning i våra fina storstäder. Vi har sammanställt några campingplatser runtom i stockholms- och göteborgsområdet.

Ta gärna reda på om ni behöver förboka plats, om det är en ungdomscamping eller typisk familjecamping.

Camping i Stockholm »