Lediga tjänster hos SkandiTrip

SkandiTrip växer snabbt och inför varje sommarsäsong behöver vi nya duktiga medarbetare. Nedan ser du aktuella lediga tjänster, kontakta gärna oss för att veta mer.


Stationschef SkandiTrip Luleå

SkandiTrip växer snabbt och säsongen 2022 öppnar vi en ny station i Luleå och här behöver en driftig stationschef som leder arbetet på uthyrningsstationen. Vi söker dig med gymnasial utbildning samt några års arbetserfarenhet, gärna med kundkontakter. Uthyrning sker på fredagar och lördagar, utöver dessa dagar behövs förberedelser och planering skötas. Inga förkunskaper krävs, men du behöver vara begåvad att lära dig nya saker snabbt samtidigt som du driver frågor framåt och lösa uppgifter självständigt.

Läs mer och ansök till tjänsten som stationschef vid SkandiTrip Luleå.

Stationspersonal SkandiTrip Luleå

SkandiTrip i Luleå behöver driftig stationspersonal som utför arbetet med att förbereda husbilar inför uthyrning. Vi söker dig som går i eller nyligen har avslutat gymnasiet och som gillar att arbetspasset ska vara fyllt av uppgifter. Uthyrning sker på fredagar och lördagar, utöver dessa dagar görs förberedelser enligt stationschefens planering.

Läs mer och ansök till tjänsten som stationspersonal vid SkandiTrip Luleå.

Stationspersonal SkandiTrip Stockholm, Åkersberga

SkandiTrip i Åkersberga behöver driftig stationspersonal som utför arbetet med att förbereda husbilar inför uthyrning. Vi söker dig som går i eller nyligen har avslutat gymnasiet och som gillar att arbetspasset ska vara fyllt av uppgifter. Uthyrning sker på fredagar och lördagar, utöver dessa dagar görs förberedelser enligt stationschefens planering.

Läs mer och ansök till tjänsten som stationspersonal vid SkandiTrip Stockholm, Åkersberga.


Om SkandiTrip

SkandiTrip Premium Rental Motorhomes (SkandiTrip) är en företagsgrupp inom Daylight husbilar med säte i Jönköping och uthyrningsstationer i Luleå, Göteborg och Stockholm. Vi är ett familjeföretag med 30 års erfarenhet av uthyrning av husbilar och är Sveriges största uthyrare av husbilar. SkandiTrips verksamhet innebär uthyrning av husbilar till kunder, främst internationella, under den varma delen av året. Huvudsakligen är uthyrningsverksamheten aktiv från 15 maj till 15 oktober, med högsäsong från mitten av juni till slutet av augusti. Under resten av året sker ingen uthyrning. Då arbetar SkandiTrip med bokning och förberedelser inför nästa år.

Kontakt

Telefon: +46-(0)730303030
E-Mail: contact@skanditrip.se


Har du frågor?

Kontakta oss gärna.

Telefon kontor:
+46-(0)36-440 22 50

Email:
contact@skanditrip.se

Roger Oscarsson:
+46 (0)10-2064350

Torbjörn Wallin:
+46 (0)730-303030

Huvudkontor

SkandiTrip Premium Rental Motorhomes AB
Ådalsvägen 14
561 30 Huskvarna